Op zoek naar haptonomie den bosch?

 
haptonomie den bosch
Home.
praktijk voor toegepaste haptonomie. regio Oss en Den Bosch. Oss, Den Bosch en omstreken. Maak een afspraak. bij Haptonomie Maasland, praktijk voor haptotherapie, coaching in persoonlijke ontwikkeling, en begeleiding bij studiekeuze, relatietherapie, schoolkeuze en beroepskeuze in regio Oss en Den Bosch s-Hertogenbosch.
persoonlijke leningen
Haptotherapie Wil Lenssen Uw haptotherapeut.
Welkom op mijn website, de site van mijn praktijk voor haptotherapie. Mijn naam is Wil Lenssen. Mijn praktijk is gevestigd in Den Bosch. Naast mijn werk als haptotherapeute bij GGZ instelling Reinier van Arkel in Den Bosch startte ik in 2008 deze praktijk.
Inktpatroon
Home Hapsis Haptonomie Den Bosch.
Loop gerust eens door de site voor meer informatie of neem contact op via info@hapsis.nl of onderstaand telefoonnummer. Praktijk Hapsis is gevestigd in Den Bosch, aan de Koenendelseweg 9, in Gezondheidscentrum West. Heb je geen idee wat haptonomie is en of dit jou iets te bieden heeft en wil je dat wel uitzoeken?
haptotherapie
Haptotherapie Praktijkcentrum Fysiotherapie Den Bosch. Haptotherapie Praktijkcentrum Fysiotherapie Den Bosch.
Doel is in contact te komen met eigen gevoel. Op basis van eigen ervaring en inzicht leer je dan beter, gelukkig-er, om te gaan met emoties, grenzen, spanningen, ruimte en nabijheid. Hierdoor verdwijnen ook gerelateerde klachten zowel van lichamelijke als geestelijke aard.
prive
Quinie Vermeulen Praktijk voor Psychologie en Haptonomie Quinie Vermeulen.
Quinie Vermeulen Praktijk voor Psychologie en Haptonomie CV.
Training Voice Dialoge 2016. Praktijk voor Fysiotherapie 1979-1983. Praktijk voor Haptonomie in Eindhoven 1985-1988. Praktijk voor Haptonomie in Den Bosch 1988-heden. Praktijk voor Haptonomie en Psychologie in Den Bosch 2000-heden. Praktijk voor Haptonomie, Psychologie en Rouwbegeleiding in Den Bosch 2003-heden.
Haptonomische zwangerschapsbegeleiding Den Bosch.
De sessies beginnen meestal rond de twintigste week van de zwangerschap, als de baby in de buik van buitenaf voelbaar is. Leonie van der Sterren is Haptotherapeute in Den Bosch en geregistreerd in het beroepsregister Haptotherapeuten. Zie voor info www.haptotherapeuten-vvh.nl.
Haptotherapie brengt je gevoel en verstand terug in balans Lianne Koster.
Sindsdien help ik als haptotherapeut en orthopedagoog mensen in de regios Oirschot, Eindhoven, Tilburg en Den Bosch op gevoels en verstandelijk niveau. Een totaalaanpak die werkt. Lees meer over Lianne. Mis geen enkel interessant weetje! Ik deel graag wetenswaardigheden op het gebied van haptonomie en orthopedagogiek met je.
Huis van Jonathan Haptotherapie Coaching Begeleiding.
Kijk hieronder eens naar het filmpje voor meer informatie over wat Haptonomie nu eigenlijk is. Kennismaken met ons. Facebook: je kunt ons volgen op Facebook: Huis van Jonathan. Workshops: deze bieden wij aan vanuit School of You, het tweede bedrijf van Hoving Povel. Dit is het platform waar mensen samen komen om te ontdekken, inspireren, leren en te ont-moeten. Vanuit hier bieden we in samenwerking met anderen, wisselende activiteiten aan die gericht zijn op verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Nieuw 2018: Zaterdag 27 januari STEMBEVRIJDING, onder bezielende leiding van Brigitte Ubachs, www.zingjezelf.nl. Kennismakingsgesprek: vele zijn je inmiddels voorgegaan, prettig om eerst even kennis te maken met Anneke of Muriel? Vul het contactformulier in, wij nemen graag de tijd voor je. Klik dan op het FB-icoontje hierboven, op alle workshops of ga naar de contact'-pagina' en vul het contactformulier in. Graag tot ziens! Huis van Jonathan. 5211 BN Den Bosch.

Contacteer ons