Meer resultaten voor haptonomie den bosch

 
haptonomie den bosch
Home Hapsis Haptonomie Den Bosch.
Loop gerust eens door de site voor meer informatie of neem contact op via info@hapsis.nl of onderstaand telefoonnummer. Praktijk Hapsis is gevestigd in Den Bosch, aan de Koenendelseweg 9, in Gezondheidscentrum West. Heb je geen idee wat haptonomie is en of dit jou iets te bieden heeft en wil je dat wel uitzoeken?
meta
Peter Peters Haptotherapie Den BoschHaptotherapie Den Bosch.
Sinds 1977 ben ik als fysiotherapeut werkzaam in het centrum van s-Hertogenbosch. In 1992 studeerde ik af aan het Instituut voor Haptonomie ITH. Vanaf die tijd werk ik ook als zelfstandig gevestigd haptotherapeut. Naast deze activiteiten studeerde ik in de jaren 80 filosofie aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen.
Luchthavenvervoer mechelen
Praktijk voor Haptotherapie Vught.
Wat is haptonomie? start filmpje Nieuwe cursus. Per 27 september 2017, starten onze 6 bijeenkomsten minder piekeren.: STOP JE GETOB. Mijn collega Sylvie van Osch, gepromoveerd psychologe, en ik gaan deze bijeenkomsten met veel plezier en veel effect voor U verzorgen.
leningen
Huis van Jonathan Haptotherapie Coaching Begeleiding.
Kijk hieronder naar het filmpje voor meer informatie over wat Haptonomie nu eigenlijk is. Kennismaken met ons. Kennismakingsgesprek: vele zijn je inmiddels voorgegaan, prettig om eerst kennis te maken en je vraag te verkennen om te kijken of je bij ons op je plek bent? Dat kan, bel of vul het contactformulier in, dan nemen we 30 minuten de tijd voor je, kosteloos en vrijblijvend. Graag tot ziens! Workshops: deze bieden wij aan vanuit School of You, het tweede bedrijf van Hoving Povel. Dit is het platform waar mensen samen komen om te ontdekken, inspireren, leren en te ont-moeten. Vanuit hier bieden we in samenwerking met anderen, wisselende activiteiten aan die gericht zijn op verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Huis van Jonathan. 5211 BN Den Bosch.
kredieten
Haptotherapie brengt je gevoel en verstand terug in balans Lianne Koster.
Totdat ik besefte dat het juist de gevoelsrelatie met jezelf en met anderen is, die je laat ervaren dat je goed bent zoals je bent en zorgt dat je je positief kunt ontwikkelen. Sindsdien help ik als haptotherapeut en orthopedagoog mensen in de regios Oirschot, Eindhoven, Tilburg en Den Bosch op gevoels en verstandelijk niveau.
vacature fiscalist
Quinie Vermeulen Praktijk voor Psychologie en Haptonomie CV.
Training Voice Dialoge 2016. Praktijk voor Fysiotherapie 1979-1983. Praktijk voor Haptonomie in Eindhoven 1985-1988. Praktijk voor Haptonomie in Den Bosch 1988-heden. Praktijk voor Haptonomie en Psychologie in Den Bosch 2000-heden. Praktijk voor Haptonomie, Psychologie en Rouwbegeleiding in Den Bosch 2003-heden.
Haptotherapie Wil Lenssen Uw haptotherapeut.
Welkom op mijn website, de site van mijn praktijk voor haptotherapie. Mijn naam is Wil Lenssen. Mijn praktijk is gevestigd in Den Bosch. Naast mijn werk als haptotherapeute bij GGZ instelling Reinier van Arkel in Den Bosch startte ik in 2008 deze praktijk.

Contacteer ons