Resultaten voor haptonomie den bosch

 
haptonomie den bosch
Haptotherapie Wil Lenssen Uw haptotherapeut.
Welkom op mijn website, de site van mijn praktijk voor haptotherapie. Mijn naam is Wil Lenssen. Mijn praktijk is gevestigd in Den Bosch. Naast mijn werk als haptotherapeute bij GGZ instelling Reinier van Arkel in Den Bosch startte ik in 2008 deze praktijk.
hypothecaire lening
Peter Peters Haptotherapie Den BoschHaptotherapie Den Bosch.
Sinds 1977 ben ik als fysiotherapeut werkzaam in het centrum van s-Hertogenbosch. In 1992 studeerde ik af aan het Instituut voor Haptonomie ITH. Vanaf die tijd werk ik ook als zelfstandig gevestigd haptotherapeut. Naast deze activiteiten studeerde ik in de jaren 80 filosofie aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen.
zweedse puzzel
Quinie Vermeulen Praktijk voor Psychologie en Haptonomie CV.
Training Voice Dialoge 2016. Praktijk voor Fysiotherapie 1979-1983. Praktijk voor Haptonomie in Eindhoven 1985-1988. Praktijk voor Haptonomie in Den Bosch 1988-heden. Praktijk voor Haptonomie en Psychologie in Den Bosch 2000-heden. Praktijk voor Haptonomie, Psychologie en Rouwbegeleiding in Den Bosch 2003-heden.
elektrische fiets
Quinie Vermeulen Praktijk voor Psychologie en Haptonomie Quinie Vermeulen.
Haptonomie, Haptotherapie en Voetreflex in Vlijmen en Den Bosch.
De haptonomie is een mensvisie waarin de ontmoeting centraal staat. In de ontmoeting met de ander daar leren we en kunnen we ons ontwikkelen. Dit proces begint al van kleins af aan als we door onze ouders, verzorgers liefdevol behandeld worden, gestimuleerd worden om de wereld te ontdekken.
Home.
praktijk voor toegepaste haptonomie. regio Oss en Den Bosch. Oss, Den Bosch en omstreken. Maak een afspraak. bij Haptonomie Maasland, praktijk voor haptotherapie, coaching in persoonlijke ontwikkeling, en begeleiding bij studiekeuze, relatietherapie, schoolkeuze en beroepskeuze in regio Oss en Den Bosch s-Hertogenbosch.
Huis van Jonathan Haptotherapie Coaching Begeleiding.
Kijk hieronder naar het filmpje voor meer informatie over wat Haptonomie nu eigenlijk is. Kennismaken met ons. Kennismakingsgesprek: vele zijn je inmiddels voorgegaan, prettig om eerst kennis te maken en je vraag te verkennen om te kijken of je bij ons op je plek bent? Dat kan, bel of vul het contactformulier in, dan nemen we 30 minuten de tijd voor je, kosteloos en vrijblijvend. Graag tot ziens! Workshops: deze bieden wij aan vanuit School of You, het tweede bedrijf van Hoving Povel. Dit is het platform waar mensen samen komen om te ontdekken, inspireren, leren en te ont-moeten. Vanuit hier bieden we in samenwerking met anderen, wisselende activiteiten aan die gericht zijn op verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Huis van Jonathan. 5211 BN Den Bosch.

Contacteer ons