Meer resultaten voor haptonomie drenthe

 
haptonomie drenthe
Home.
lening
Home Praktijk voor Haptonomie en HaptotherapiePraktijk voor Haptonomie en Haptotherapie.
Op deze site schrijf ik over haptonomie en haptotherapie, over mijzelf., de lokatie en voor wie deze therapie iets zou kunnen betekenen. Wanneer de informatie je aanspreekt kun je telefonisch contact met mij opnemen of mij mailen via de contactpagina. Gezondheidscentrum de Weide Hoogeveen. de Zaaier 4. Aanwezig op maandag. Eisses te Dwingeloo. Aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. of via het contactformulier. GZ-Haptotherapie Praktijk in Drenthe: Regio Westerveld, Dwingeloo, Diever, Uffelte, Wapse, Havelte, Vledder.
slotenmaker berlaar
Hapthotherapeut Drenthe AlleHaptonomen.nl. Hapthotherapeut Drenthe AlleHaptonomen.nl.
Haptonomie: wat is dat? Wanneer haptonomie/ haptotherapie? Wat is een Hapthotherapeut of Haptonooom? Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website.
AdWords
Haptonomie Provincie Drenthe De Telefoongids.
Toon 23 resultaten. Haptonomie in Provincie Drenthe. Haptonomie in Provincie Drenthe. Alyt van Dijk Haptotherapie. Oosteinde 9, 9431AT, Westerbork. Sluit over een uur. Haptotherapie is een therapievorm waarin de tastzin aanraken en voelen centraal staat. Het is een manier van werken die zich richt op het bewust worden van je lich Lees meer.
vpn server kopen
Haptonomie praktijk De Wijk Haptonomie praktijk De Wijk.
Toggle navigation Haptonomie praktijk De Wijk. Haptonomie praktijk De Wijk. Haptonomie voor volwassenen. Haptonomie voor kinderen. Praktijk voor Haptonomie De Wijk e.o. Haptonomie maakt voelbaar. Header button labelWat: kan haptonomie voor u betekenen? Wat kan haptonomie voor u betekenen? Wat is Haptonomie.
Praktijk voor haptotherapie in Westerbork.
Door te luisteren naar de signalen van je lichaam kom je in contact met je werkelijke gevoelens en emoties, zoals verdriet, vreugde, angst en boosheid. In de haptotherapie leer je deze gevoelens te plaatsen: wat vertellen ze over jou en hoe kun je er mee om leren gaan.
Haptotherapeut in Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen en Midden-Drenthe haptotherapeut-info.nl.
Haptotherapie helpt je te voelen wie je bent. Haptonomie is de leer van het menselijk gevoel en gevoelsleven. In de omgeving binnen 20 km. Haptotherapie relatieburn-outwie, ben ikwat, voel ik alle psychosomatiek. In de omgeving binnen 30 km. Sowelu Praktijk voor Haptonomie Assen.
Haptonomie Meppel Evert Luning.
Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? U kunt mij bellen op 06-83975484 of mailen naar info@evertluning.nl. Welkom op de site van Evert P. U vindt op deze site algemene informatie over haptonomie en haptotherapie in mijn praktijk.
Haptotherapie Willy Konter, praktijk voor.
Wat is haptonomie? Voor welke klachten ga je naar een haptotherapeut? Haptotherapie voor kinderen en ouderbegeleiding. Haptotherapie voor Friesland, Drenthe en Groningen. Welkom op de site van mijn haptotherapiepraktijk. Ik heet Willy Konter, ben Gezondheidszorg GZ haptotherapeut en sinds 2007 geregistreerd bij de Vereniging van Haptotherapeuten VVH.
Haptotherapie Zuidwolde Drenthe: t Wheemhuus Zuidwolde.
Door gesprek, aanraking en oefeningen leer je weer herkennen wat jij ervaart van je lijf, je gevoelens, je emoties, je bewegingen. Je krijgt inzicht in wat dit betekent in relatie tot de klachten die je hebt en welke invloed je hier zelf op hebt.

Contacteer ons