Meer resultaten voor haptonomie hilversum

 
haptonomie hilversum
Haptotherapie Hilversum Praktijk voor haptotherapie Presenz.
Welkom op de website van Haptotherapiecentrum Presenz in Hilversum! Al sinds 1988 werken wij, Georgine Tanis en Michiel Reinders, samen als zelfstandige haptotherapeuten vanuit ons volledig gecertificeerde Haptotherapiecentrum dat centraal gelegen is in Hilversum. Je bent bij ons centrum van harte welkom voor o.a: haptotherapie, haptonomische zwangerschapsbegeleiding en coaching!
persoonlijke leningen
Praktijk voor Haptotherapie haptotherapie haptonomie hilversum soest ingang15 stress burn scheiding intimiteit rouw seksualiteit concentratieproblemen relatie.,
In Hilversum zijn Annelies Verburg en Rinekel Wolters werkzaam, Cecile den Herder werkt full time in Soest. De praktijk is in Hilversum onderdeel van multidisciplinair Gezondheidscentrum Ingang 15 op Zonnestraal. In Soest is de praktijk onderdeel van het Zorgplein, een Gezondheidscentrum met vrijwel alle disciplines uit de eerste lijn.
Inktpatroon
Haptonomie Hilversum.
het herwonnen zelfvertrouwen wordt je zelfredzaamheid vergroot en kun je nieuwe uitdagingen aangaan. Voor uitgebreidere informatie over haptonomie hier voor onze folder. Haptonomie moet niet worden verward met psychosomatische fysiotherapie. Elders op deze website wordt bij specialismen toegelicht wat dit specialisme inhoudt.
haptotherapie amersfoort
Haptotherapie Hilversum.
Onderzoek plaatsen halve knieprothese leidt tot herstel van de anatomie en heeft invloed op patiënttevredenheid na operatie. Fysiotherapie in Hilversum. Voor alle fysiotherapie in Hilversum kunt u bij Fysiotherapie Douma terecht. Met 4 locaties in Hilversum is er altijd een locatie bij u in de buurt.
vastgoed-schatten.be
Praktijk Bakkerstraat, Praktijk voor Psychologie en Haptotherapie.
Wat is haptonomie en haptotherapie? Het woord hapsis komt uit het Grieks en betekent tast, de" leer van het voelen" Binnen haptotherapie maak je gebruik van haptonomische fenomenen om een therapeutisch proces te laten ontstaan. Wij zijn mensen met patronen, veel doen we op de automaat, zonder erbij te stil te staan.
Ingang 15 Gezondheidscentrum Hilversum, Haptotherapeuten Cecile den Herder en Annelies Verburg.
Iedereen heeft zn eigen geschiedenis, de dingen die je meemaakt, die je hebben gevormd. Vaak is de manier waarop je situaties ervaart en hoe je reageert op de mensen om je heen gekleurd door wat je hebt geleerd in de loop van je leven.
haptotherapiemovaere.nl welkom.
In mijn werk als haptotherapeut wil ik dat ook anderen laten ervaren. In mijn beelden, waarvan een aantal hier op de website en in mijn praktijkruimte is te zien, spelen beweging en balans ook een grote rol. Movaere, praktijk voor haptotherapie, Jacob Catsstraat 21a, 1215 EW Hilversum, 06 15 900 134.
Haptonomie Fysiotherapie MC de Eedenburgh Hilversum.
Voor haptonomie kunt u terecht bij.: Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op! MEDISCH CENTRUM DE EEDENBURGH. Wij zijn een actief centrum in de gezondheidszorg. Zoeken naar verdieping, samenwerking en korte onderlinge lijnen, zodat problemen snel opgelost worden. Telefoon: 035 625 61 61. Frederik van Eedenlaan 13e. 1215 EK Hilversum.

Contacteer ons