Zoeken naar haptonomie hilversum

 
haptonomie hilversum
Hapthotherapeut Noord-Holland AlleHaptonomen.nl. Hapthotherapeut Noord-Holland AlleHaptonomen.nl.
Haptonomie: wat is dat? Wanneer haptonomie/ haptotherapie? Wat is een Hapthotherapeut of Haptonooom? Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! Sorteer onderstaande tabel door te klikken op rubrieksnaam naam Haptotherapeut, adres, postcode, geslacht ed.
zoekmachine optimalisatie seo
Presenz Haptonomische begeleiding en haptotherapie.
Wat en wanneer? Haptonomie voor bedrijven. Literatuur en websites. Presenz is een praktijk voor haptotherapie, coaching, psychosomatische oefentherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding in Hilversum. Michiel Reinders en Georgine Tanis begeleiden, coachen en trainen mensen om het beste uit zichzelf te halen.
backlinks
Haptotherapie Hilversum Praktijk voor haptotherapie Presenz.
Welkom op de website van Haptotherapiecentrum Presenz in Hilversum! Al sinds 1988 werken wij, Georgine Tanis en Michiel Reinders, samen als zelfstandige haptotherapeuten vanuit ons volledig gecertificeerde Haptotherapiecentrum dat centraal gelegen is in Hilversum. Je bent bij ons centrum van harte welkom voor o.a: haptotherapie, haptonomische zwangerschapsbegeleiding en coaching!
hoeveel kost zwemvijver
Haptotherapie Hilversum Anne Siebel.
Wanneer je vertrouwen hebt in het leven durf je beter je eigen on mogelijkheden onder ogen te komen in relatie tot die leefwereld relaties, gezin, familie, werk. Het gaat erom te ontdekken wie je in wezen bent en wat je bezielt.
wat kost mijn huis
Contact met Lia Kool.
CSS For Horizontal Menu Css3Menu.com. Praktijk Lia Kool. Vaartweg 163 c. 1217 SP Hilversum. De Meent 10b. 1218 CB Hilversum. Middenweg 104 b. 1394 AM Nederhorst den Berg. Middenweg 51 1394 AD Nederhorst den Berg 0294 257537 / 06-21962315 Lia.Kool@planet.nl.
review
Carla Vreeman.
Na de opleiding heb ik een jaar in Duitsland gewerkt en daarna ben ik in het Gooi beland. Vervolgens heb ik zeven jaar in een praktijk in Hilversum gewerkt en daarna acht jaar in een gezondheidscentrum in Almere, een mooie tijd.
luc tuymans
Haptotherapie Ede.
Ook binnen de relatiebegeleiding worden bewegingsoefeningen gebruikt, waardoor het duidelijker wordt hoe je op elkaar reageert. Ik heb verder trainingen gevolgd in rouw en verliesverwerking en systemisch werk. De link naar de Vereniging Van Haptotherapeuten. Sinds 2012 ben ik ook gevestigd in Hilversum: link naar de website.
atag verwarming
Over Daniƫlle Haptonomie Baarn leven in balans.
Door hier aandacht aan te schenken, ontstaat er een nieuwe balans tussen denken, handelen en voelen. Dit geldt voor zowel individuen als organisaties. Met veel plezier breng ik haptonomie breed onder de aandacht, zodat het gevoel weer de plek krijgt die het verdient in ons leven.
de schouwveger oostende
Benina Nijhof De praktijk voor haptonomie.
Ik heb van maart 2008 tot maart 2011 als freelance haptotherapeut voor kinderen, jongeren en volwassenen gewerkt bij Synergos, De Nederlandse vakopleiding voor Haptonomie en praktijk in Amersfoort. In januari 2011 ben ik als freelance haptotherapeut begonnen bij re-Activate, Specialistische GGZ zorg en re-integratie in Hilversum.
Interim
Haptonomie Fysiotherapie MC de Eedenburgh Hilversum.
Voor haptonomie kunt u terecht bij.: Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op! MEDISCH CENTRUM DE EEDENBURGH. Wij zijn een actief centrum in de gezondheidszorg. Zoeken naar verdieping, samenwerking en korte onderlinge lijnen, zodat problemen snel opgelost worden. Telefoon: 035 625 61 61. Frederik van Eedenlaan 13e. 1215 EK Hilversum.

Contacteer ons