Resultaten voor haptonomie utrecht

 
haptonomie utrecht
Berry Danser haptonomie haptotherapie relatietherapie coaching Utrecht centrum. contact.
Welkom op de site van Berry Danser. Mijn praktijk voor Haptotherapie en Coaching is gelegen in het centrum van Utrecht. In het Museum kwartier, dichtbij het Ledig Erf en het Centraal Museum. De praktijk bevindt zich in een voormalig klooster, Het Doelenhuis.
reisverzekering
Haptotherapeut Utrecht Marjoke Dijkstra.
Aangesloten als erkend GZ Hapthotherapeut bij de Vereniging Voor Haptotherapeuten VVH, waardoor vergoeding mogelijk is. Bezoekadres centraal in Utrecht Wittevrouwen. Lees meer over mij. Bouwstraat 45 G. 3572 SP, Utrecht. 06 114 207 77. Wat is haptonomie. Wat is haptotherapie.
kruiswoordpuzzel
Haptotherapie Praktijk Oorsprongpark.
Haptotherapie Praktijk Oorsprongpark is gelegen in Utrecht Oost in de wijk Buiten Wittevrouwen. Wij werken er met vier ervaren GZ-haptotherapeuten, allen geregistreerd bij de beroepsvereniging VVH. Wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u telefonisch of via email contact opnemen met een van ons.
haptotherapie utrecht
Tineke Kolvenbach Haptotherapie Utrecht.
Je innerlijke houding verandert en daardoor de manier waarop je in het leven staat. Vanuit mijn praktijk voor haptotherapie, gevestigd in Utrecht in de wijk Lunetten, help ik mijn cliënten bij het verstaan van de taal van het lichaam en gevoel.
Haptotherapeut Utrecht AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut Utrecht AlleHaptonomen.nl.
Haptonomie: wat is dat? Wanneer haptonomie/ haptotherapie? Wat is een Hapthotherapeut of Haptonooom? Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website.
Haptotherapiepraktijk Barbara van Ruitenbeek Haptotherapie Haptonomie Orthopedagogiek Coaching Utrecht.
Binnen de orthopedagogiek geef ik ouder-kind begeleiding in de omgang met baby's' en peuters. Ook bied ik coaching aan. De haptonomie en het weten van de vroege basis van ons bestaan vormen het fundament van mijn werk. 3512 TH Utrecht.
Haptonomie Utrecht, Stans Jongerius.
Haptotherapie maakt een verbinding tussen fysiotherapie en psychologie waarbij gevoel en inzicht leiden tot bewust zijn. Deze werkwijze brengt je meer in balans en helpt bij klachten als stress en burn-out. Haptonomie gaat over de balans tussen voelen, denken en doen.
Praktijk G.H. van Nie Manuele therapie haptotherapie.
Sinds 2000 kunt u bij Praktijk G.H. van Nie in Utrecht terecht voor manuele therapie, haptotherapie, kinderhaptotherapie, haptonomische zwangerschapsbegeleiding en haptotherapie bij relatie-problemen. De praktijk is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur afspraken op andere tijdstippen uitsluitend in overleg.
Fysiotherapie Haptotherapie Jos van Houwelingen Utrecht.
SCHRIJF EEN RECENSIE. Helen: naar het Geheel teruggaan. Fysiotherapie Haptotherapie Jos van Houwelingen. 3555 HD Utrecht. 030 244 15 98. 06 47 8444 27. Haptotherapie Utrecht Fysiotherapie Utrecht Klassieke Homeopathie Acupunctuur Chinese kruiden Qi Gong Stoppen met roken. Scroll naar bovenzijde.
Haptotherapiepraktijk Weerdsingel Utrecht.
Onze praktijk bevindt zich in de Vogelenbuurt, aan de rand van de binnenstad van Utrecht. In de praktijk werken drie. ervaren, GZ Haptotherapeuten, geregistreerd bij de VVH waarvan één tevens psycholoog is. Voor nadere informatie kun je een keuze maken uit.

Contacteer ons