Op zoek naar haptonomie zwolle?

 
haptonomie zwolle
Haptotherapeut Overijssel AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut Overijssel AlleHaptonomen.nl.
Haptonomie: wat is dat? Wanneer haptonomie/ haptotherapie? Wat is een Hapthotherapeut of Haptonooom? Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website.
goede dakwerker limburg
Home gevoelskracht.nl.
NIEUWS: tot week 3 van 2019 neem ik geen nieuwe clienten aan. Je kunt wel voor daarna alvast een afspraak maken. Op deze site vind je naast informatie over haptonomie haptotherapie., informatie over mijzelf en wat meer praktische zakelijke informatie.
hoe werkt noodverlichting
Haptotherapiepraktijk de Ruimte Sylvia Haarhuis.
Hoeveel ruimte ben je gewend te krijgen, en is dat passend voor je? Hoeveel ruimte ben je gewend te nemen voor jezelf, of gaat dat ten koste van een ander? Wat gebeurt er met je persoonlijke ruimte als je gespannen bent.
auto verzekeren
Haptonomie Zwolle Haptotherapie, Haptonoom De Telefoongids.
Beoordeel dit bedrijf 2. Psychomotorische Therapie Haptonomie Rieta Wessels. 2 resultaten in Zwolle en omgeving. Lijnbaan 12/F, 8011AR, Zwolle. Mijn manier van werken komt voort uit een intergratie van psychomotorische therapie en haptonomie. Psychomotorisch therapeut is mijn oorspronkelijke beroep Lees meer.
Vrouw in Zwolle haptotherapeut-info.nl.
Gevoelskracht, praktijk voor haptotherapie Zwolle. Praktijk voor haptotherapie en relatietherapie. In de omgeving binnen 15 km. Praktijk voor Haptotherapie Carin van Hooff Kampen. Praktijk voor Haptotherapie. In de omgeving binnen 20 km. Haptotherapie Maureen Westenenk Raalte. Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding. Haptotherapie Lilian van den Einden Olst. Haptotherapie kan helpen bij: overspannenheid / burn-out klachten rouw om een geliefde, verlies van werk en andere situaties waarbij je verlies ervaart grip op. In de omgeving binnen 25 km. Praktijk voor Haptotherapie Henriette Zengers Diepenveen. Praktijk voor haptotherapie, haptonomische zwangerschapsbegeleiding en relatietherapie. Haptonomiepraktijk de Wijk e.o. In mijn praktijk begeleid ik volwassenen en kinderen met Haptonomie; de klachten waar deze begeleiding goed bij helpt zijn: hyperventilatie, rug hoofd.
Wie zijn wij De Praktijk.
Mijn loopbaan heb ik onderbroken in de jaren dat mijn nu twee grote kinderen jong waren. Ik woon in Zwolle en werk met veel plezier twee à drie dagen in de week in de Praktijk in Nietap. De client met spanningsklachten in de ruime zin van het woord heeft altijd mijn bijzondere aandacht gehad. Hoe de psychische en emotionele gesteldheid het lijf beïnvloed en andersom. Ik maak in mijn fysiotherapeutische begeleiding gebruik van de haptonomische benaderingswijze, waarin ik geschoold ben tussen 1995 en 2003 bij Frans Veldman jr. Ook de fysiotherapeutische begeleiding van kinderen is op basis van haptonomie.
Gastblog: Oefentherapie mensendieck PepperGym.
In 1993 heb ik deze succesvol afgerond waarna ik mijn praktijk voor oefentherapie Mensendieck ben gestart in het centrum van Zwolle. Inmiddels werk ik bijna 18 jaar in het Gezondheidshuis Stadshagen in Zwolle. De afgelopen jaren heb ik o.a. de opleiding Adem en Ontspanningstherapie AOT, de opleiding Myofasciale Triggerpoints inclusief de module Dry Needling te Groningen, de basisopleiding aan de Academie Haptonomie te Doorn en de opleiding tot Slaaptherapeut met succes afgerond.
Harte Haptonomie in Weesp.
Harte Haptonomie in Weesp. Van HARTE welkom bij Renske Harte Haptonomie en Com-Tact, communicatie met gevoel. Verbinding en contact met andere mensen zijn voor mij belangrijke themas. Ik prijs mij dan ook gelukkig dat ik via de combinatie Haptonomie en Verbindende Communicatie, van mijn passie mijn werk heb kunnen maken.
Nienke Mellink.
Vanaf 1995 startte ik, naast mijn werk als fysiotherapeut, mijn eigen praktijk voor haptonomie in Kampen. Hier begeleid ik mensen individueel op basis van haptonomie en geef ik haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Van 1998 tot 2005 werkte ik als fysiotherapeute in Revaldidatiecentrum de Vogellanden in Zwolle neurologie en chronische pijnpatienten.
Haptonomie Zwolle Frida van den Berg, haptotherapie / EMDR.
Haptotherapie is een verdieping binnen de haptonomie. Het is een behandelwijze waarin je je bewust wordt van en geconfronteerd wordt in wat jou remt en belast. Mijn naam is Frida van den Berg en ben na 25 jaren weer terug in mijn geboortedorp Nieuwleusen. Mijn praktijk is sinds juni 2009 tevens gevestigd in Nieuwleusen en ik beweeg me heen en weer tussen de bestaande praktijk in Zwolle 1997 en Nieuwleusen.

Contacteer ons