Meer resultaten voor haptonomie zwolle

 
haptonomie zwolle
Haptotherapeut Overijssel AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut Overijssel AlleHaptonomen.nl.
Haptonomie: wat is dat? Wanneer haptonomie/ haptotherapie? Wat is een Hapthotherapeut of Haptonooom? Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website.
wasmachine
Vrouw in Zwolle haptotherapeut-info.nl.
Gevoelskracht, praktijk voor haptotherapie Zwolle. Praktijk voor haptotherapie en relatietherapie. In de omgeving binnen 15 km. Praktijk voor Haptotherapie Carin van Hooff Kampen. Praktijk voor Haptotherapie. In de omgeving binnen 20 km. Haptotherapie Maureen Westenenk Raalte. Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding. Haptotherapie Lilian van den Einden Olst. Haptotherapie kan helpen bij: overspannenheid / burn-out klachten rouw om een geliefde, verlies van werk en andere situaties waarbij je verlies ervaart grip op. In de omgeving binnen 25 km. Praktijk voor Haptotherapie Henriette Zengers Diepenveen. Praktijk voor haptotherapie, haptonomische zwangerschapsbegeleiding en relatietherapie. Haptonomiepraktijk de Wijk e.o. In mijn praktijk begeleid ik volwassenen en kinderen met Haptonomie; de klachten waar deze begeleiding goed bij helpt zijn: hyperventilatie, rug hoofd.
leningen
Sjoerd van Daalen Fysiotherapie Haptotherapie Sportfysiotherapie.
De balans tussen ratio en gevoel kan soms verstoord raken, waardoor er lichamelijke of psychische klachten ontstaan die u in eigen kring niet goed meer kunt oplossen. Bij Sportfysiotherapie is mijn aanpak erop gericht de oorzaak van uw klachten te achterhalen.
simulatie lening kbc
Wie zijn wij De Praktijk.
Ik woon in Zwolle en werk met veel plezier twee à drie dagen in de week in de Praktijk in Nietap. De client met spanningsklachten in de ruime zin van het woord heeft altijd mijn bijzondere aandacht gehad. Hoe de psychische en emotionele gesteldheid het lijf beïnvloed en andersom. Ik maak in mijn fysiotherapeutische begeleiding gebruik van de haptonomische benaderingswijze, waarin ik geschoold ben tussen 1995 en 2003 bij Frans Veldman jr. Ook de fysiotherapeutische begeleiding van kinderen is op basis van haptonomie.
kleine lening aanvragen
Synergos.
Haptonomie in jouw vakgebied. Synergos Frankrijk en Spanje. Kennismaken met Haptonomie. Waarom kiezen voor Synergos? Eigen Synergosvisie op Haptonomie. Vakopleiding Post HBO niveau. Een groot aanbod naast de vakopleiding. Wetenschappelijk onderbouwd en altijd doorontwikkelend. Aanbod op maat voor diverse doelgroepen.
Hoofdkussen
Helende handen haptonomie Lichaamswerk occultisme en genezing Stichting Promise.
Misschien werd hier de transsensus bedoeld; zie Promise artikel over haptonomie De laatste keer dat P. me behandelde en zijn handen op mijn rug legde, voelde ik een soort tinteling of stroom door mijn hele lichaam gaan, het leek alsof ik werd opgetild.
bedluizen
Zwangerschapscursus in Zwolle.
Het volgende aanbod is er in Zwolle. Basic Black Vitaal Zwanger. Mom in balance. Zwanger en fit. Om je tijdens de zwangerschap al voor te bereiden op het geven van borstvoeding is het mogelijk een cursus te volgen. Klik hier voor meer info. Klik hier voor meer info. Basic Black Vitaal Zwanger. Basic Black helpt vrouwen fit de zwangerschap in, lichamelijke klachten te verhelpen, energieker te zijn, sneller te herstellen. Hoe vitaler je bent voor en tijdens de zwangerschap, hoe sneller het lichamelijke herstel is na de bevalling. Klik hier voor meer info. Haptonomie is de wetenschap van de tast en het gevoel.
wat kost mijn huis
Gastblog: Oefentherapie mensendieck PepperGym.
In 1993 heb ik deze succesvol afgerond waarna ik mijn praktijk voor oefentherapie Mensendieck ben gestart in het centrum van Zwolle. Inmiddels werk ik bijna 18 jaar in het Gezondheidshuis Stadshagen in Zwolle. De afgelopen jaren heb ik o.a. de opleiding Adem en Ontspanningstherapie AOT, de opleiding Myofasciale Triggerpoints inclusief de module Dry Needling te Groningen, de basisopleiding aan de Academie Haptonomie te Doorn en de opleiding tot Slaaptherapeut met succes afgerond.
class
Haptonomie Zwolle Haptotherapie, Haptonoom De Telefoongids.
Beoordeel dit bedrijf 2. Psychomotorische Therapie Haptonomie Rieta Wessels. 2 resultaten in Zwolle en omgeving. Lijnbaan 12/F, 8011AR, Zwolle. Mijn manier van werken komt voort uit een intergratie van psychomotorische therapie en haptonomie. Psychomotorisch therapeut is mijn oorspronkelijke beroep Lees meer.
kroonluchter groot
Rogier Dijkstra is psychosociaal therapeut bij Reflaction Zwolle.
Sindsdien heb ik de nodige nascholing, intervisie en supervisie gevolgd onder andere op het gebied van haptonomie, systemisch werken, coaching, weerbaarheid, lichaamsgericht werken en ontspanning. Inmiddels ben ik door de stichting RBCZ erkend registertherapeut. Voordat ik mijn eigen praktijk ben gestart ben ik jarenlang onderdeel geweest van een multidisciplinair team waarin ik intensief heb samengewerkt met fysiotherapeuten, psychologen, bewegingsagogen, ontspanningstherapeuten en dergelijke. Binnen Reflaction komt deze manier van kijken, waarbij een verbinding wordt gelegd tussen denken en voelen samen. Daarvoor heb ik jarenlang gewerkt in verschillende adviesfuncties in zorg en onderwijs. Mijn aanpak kenmerkt zich door vertrouwen, geduld en betrokkenheid. Ik ben soms confronterend en vind het belangrijk dat de pijnpunten duidelijk worden omdat dan pas gewerkt kan worden aan de oplossing. Verder kenmerkt mijn aanpak zich door humor, nuchterheid en geduld. Therapie en training. 8031 AE Zwolle.
centrale verwarming antwerpen

Contacteer ons