Zoeken naar haptonomie amersfoort

 
haptonomie amersfoort
Inge Heijs Haptonomie Haptotherapie Amersfoort Startpagina.
De praktijk voor haptonomie en haptotherapie is gevestigd in Amersfoort. Privacyverklaring Heijs haptonomie: Praktijk voor haptotherapie en zwangerschapsbegeleiding van Inge Heijs. Om u te informeren hoe ik met uw persoonsgegevens om ga, die van belang zijn voor mijn praktijkvoering en behandelingen heb ik onderstaande privacyverklaring opgesteld.
haptotherapie amersfoort
Brigitte Pouwels Haptonomie, Haptotherapie, Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding.
Haptonomie kun je vertalen als gevoelskunde. Voelen is n van de zintuigen, en voelen kunnen we allemaal. De signalen vanuit je eigen lichaam geven informatie over jezelf. Haptotherapie Mensen kloppen aan bij een haptotherapeut wanneer ze in disbalans of vastgelopen zijn.
kruiswoordraadsel
Haptotherapeut in Amersfoort haptotherapeut-info.nl.
Haptotherapiepraktijk Amersfoort Noord Haptonienke Amersfoort. Haptonomie is de leer van het voelen. Haptonomie laat je je verdiepen in gevoel. Wil je meer leren luisteren naar je gevoel? Wil je je klachten serieus nemen, wil je meer. Praktijk voor Haptotherapie Amersfoort en Zeist.
elektrische fiets
Carin Mannak Welkom.
Welkom op de site van Carin Mannak. Praktijk voor begeleiding van veranderprocessen via Haptotherapie, Ademtherapie en Energetisch Lichaamswerk in Amersfoort. Binnen mijn praktijk in Amersfoort begeleid ik mensen in veranderprocessen, zowel individueel als in groepen. Methodes vanuit de Haptotherapie, Ademtherapie en Energetisch Lichaamswerk zijn middelen hierin.
Roel Nooteboom Haptotherapie Haptonomie Amersfoort Roel Nooteboom Haptotherapie Haptonomie Amersfoort Alkmaar.
Mijn praktijk voor haptotherapie is gevestigd in het centrum van Amersfoort. Goed bereikbaar voor alle vervoersmiddelen en met parkeermogelijkheden dichtbij. U bent van harte welkom om telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op deze website contact met mij op te nemen voor een eerste afspraak. Daarnaast biedt het info spreekuur kosteloos de mogelijkheid om vragen te stellen omtrent haptonomie, haptotherapie of mijn werkwijze.
Home.
Haptotherapie kinderen en jongeren. Kennismaken met Haptonomie. Aanmelden voor nieuwsbrief. DE THERAPEUTEN VAN SYNERGOS. Arianne de Buck. Hoe heb jij haptonomie bij Synergos ervaren? Jouw ervaring delen. 3818 HH Amersfoort. 3533 JE Utrecht. Synergos Vakopleiding voor Haptonomie. 2018 Synergos Haptonomiepraktijk.
Synergos.
Moderne digitale studiebegeleiding. De Synergosvisie op Haptonomie. Rens van der Hout. Ons docententeam bestaat uit haptotherapeuten trainers. Zij zijn door Synergos opgeleid tot haptonomiedocent en geven les op de hoofdvestiging in Amersfoort, op diverse locaties in Nederland en in Frankrijk.
Haptotherapie Amersfoort José de Haas.
Welkom op de website van José de Haas, GZ-haptotherapeut in Amersfoort. Op deze website vind je informatie over haptotherapie en relatiebegeleiding. Haptonomie houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven en in ruimere zin met de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen.

Contacteer ons