Zoeken naar haptonomie amersfoort

 
haptonomie amersfoort
Boomsma Haptonomie Haptotherapie Coaching Teamontwikkeling.
Proeverij van Verstand en Gevoel Zondag 20 november verzorg ik samen met Peter Bouma een proeverij van de training IJs meester, als onderdeel van de Proeverij van Verstand en Gevoel bij Synergos Haptonomie Amersfoort. Kom ook proeven van haptonomie, ijsmeester nog veel meer www.synergos-haptonomie.nl/Proeverij/ Reserveer bij opgave gelijk ook even een heerlijk.
gevelrenovatie antwerpen
LienWetters.nl Psychologische Begeleiding en Haptotherapie.
De praktijk is gevestigd in Doorn, in Centrum de Boom, net aan de rand van het groene Driebergen. Heb je vragen, opmerkingen, wil je een afspraak maken of je aanmelden voor een training? Je kunt me uiteraard bellen of mailen.
Simulatie autolening
Centrum in Balans Voor sportfysiotherapie, lichaamsgerichte psychotherapie, ademtherapie, haptotherapie en relatietherapie.
Ons team bestaat uit vijf therapeuten met verschillende specialismen die jou kunnen ondersteunen. In onze praktijk werkt één haptotherapeut die tevens relatietherapeut is, twee therapeuten die lichaamsgerichte psychotherapie geven waarvan er één ook ademtherapeut is, en twee fysiotherapeuten waaronder een sportfysiotherapeut.
rijbewijs c medische keuring
Carin Mannak Welkom.
Welkom op de site van Carin Mannak. Praktijk voor begeleiding van veranderprocessen via Haptotherapie, Ademtherapie en Energetisch Lichaamswerk in Amersfoort. Binnen mijn praktijk in Amersfoort begeleid ik mensen in veranderprocessen, zowel individueel als in groepen. Methodes vanuit de Haptotherapie, Ademtherapie en Energetisch Lichaamswerk zijn middelen hierin.
bkr
Home Saskia van Dongen Haptonomie.
Elke manier van aanwezig zijn en elke manier van doen en laten heeft zijn eigen voor en nadelen, zijn eigen kwaliteiten en valkuilen. Momenteel volg ik de opleiding tot Haptotherapeut bij Synergos in Amersfoort en ben ik Haptonomisch begeleider. In het kader van mijn afstuderen als therapeut geef ik vanaf augustus 2018 haptotherapie onder supervisie. Je kunt dan tegen gereduceerd tarief therapeutische sessies volgen in mijn praktijk. Saskia van Dongen Haptonomie, gevestigd aan Zuideinde 387c, 1035PE te Amsterdam 31622852358 is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Margaret Steeman GZ haptotherapeut Praktijk Steeman.
DSM IV in de praktijk, psychopathologie verdiepingscursus Amersfoort. Nascholing haptotherapie en seksualiteit Doorn. Opleiding haptotherapie en relatieproblematiek Doorn. Opstellingen als helingmethode bij trauma van de ziel, F. Opleiding systemisch werk; Familieopstellingen, Hellinger Hilversum. Nascholing haptotherapie en burnout Doorn. Specialisatie kinderhaptotherapie Doorn. Certificaat haptonomische zwangerschapsbegeleiding Doorn. Diploma GZ-Haptotherapeut Doorn. Diploma fysiotherapie Utrecht. In 1980 ben ik begonnen als fysiotherapeut, maar al snel werd mij duidelijk dat veel fysieke klachten onderhouden worden door problematiek die voor fysiotherapie niet toegankelijk is. In mijn zoektocht naar mogelijkheden om ook deze onderliggende problemen het hoofd te bieden, stuitte ik op de haptonomie.
Homepage Tigges Haptonomie.
SYNERGOS, de Nederlandse vakopleiding voor haptonomie, gevestigd in Amersfoort, biedt geïnteresseerden een traject Persoonlijke ontwikkeling aan en ook korte cursussen en workshops op het gebied van haptonomie. Een deel hiervan is in Den Haag te volgen, waarbij Jan Tigges docent is.
Navigatiebalk. Praktijk Personalia. Voetregel. voor haptotherapie kopregel.
Mac Donald Jagersweg 2 1251 ZR Laren, telefoon 06 30488659. Personalia. Ik ben Kathleen Mac Donald. Als fysiotherapeute ben ik vanaf 1983 werkzaam geweest in een grote particuliere praktijk in Amersfoort. Dit heb ik vanaf 1994 gecombineerd met de haptonomie.
Hapto Meer Rust verbinding voor ouders kinderen.
Haptonomie betekent wetenschap van het voelen. Ik werk vanuit een haptonomische basis naar en vanuit gevoel, om vanuit daar rust en verbinding te verkrijgen. Door haptonomie te combineren met mijn ervaring binnen de kinderfysiotherapie en coaching ontstaat er een mooie en complete basis om vanuit te werken.
start nieuwe praktijk voor haptonomie voor ouders en kinderen in amersfoort De Stad Amersfoort.
Mail De Stad Amersfoort. Deel je nieuws. Alma van Dillen. start nieuwe praktijk voor haptonomie voor ouders en kinderen in amersfoort. 26-04-2018, 1418: Lezersnieuws alma. Per 1 mei verhuis ik, Alma van Dillen van HaptoMeer, met mijn praktijk naar Amersfoort.

Contacteer ons