Op zoek naar haptonomie haarlem?

 
haptonomie haarlem
Haptonomie Fysiotherapie Praktijk Haarlem.
Neem voor het intakegesprek een geldig identiteitsdocument en de gegevens van jouw ziektekostenverzekeraar mee. De Praktijk Fysiotherapie en Haptonomie heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wij werken ook samen met.: De Praktijk voor Fysiotherapie en Haptonomie. 2015 BP Haarlem. Laat u terugbellen.
ing
Haptonomie en Haptotherapie Praktijk Haarlem Bouke Wolters Haptonomie.
Mijn praktijk voor haptonomie bevindt zich dichtbij het centrum en de uitvalswegen van Haarlem, en is eenvoudig bereikbaar per OV of auto. Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Wat ik doe. Haptotherapie is een praktische toepassing van haptonomie.
seo optimizer
Haptotherapeut Nicoline Hendriks.
Ook heb ik me gespecialiseerd in haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Haptonomie heeft me een nieuwe taal geleerd, de taal van non-verbale communicatie. Daarnaast woon ik in Haarlem, ben ik getrouwd en moeder van twee jongens. Lees hieronder ervaringen van anderen. Wat anderen zeggen.
slotenmaker gentbrugge
Verstand van gevoel Dominique A. Peters Haptonomie Haptotherapie HaarlemVerstand van gevoel Haarlem Dominique A. Peters.
Over Dominique A. Na jaren als communicatieadviseur werkzaam geweest te zijn in de politiek en het bedrijfsleven, heb ik na een ingrijpende gebeurtenis het roer omgegooid en heb de vakopleiding Haptonomie gevolgd bij Synergos in Amersfoort. Sinds 2010 werk ik als haptotherapeut en coach op haptonomische basis in mijn eigen praktijk in Haarlem.
iOS
Betty van der Weiden, praktijk voor haptotherapie, over mijzelf.
Sinds 1995 heb ik een eigen praktijk in Haarlem. I N F O. Haptotherapie is een therapievorm die zich richt op het in goed contact leren leven met jezelf en je omgeving. Het is een ervaringsgerichte en procesmatige manier van werken, waarbij de aanraking en de tast leidraad zijn. Je gevoelde lichaam is je instrument tijdens deze zoektocht. De wetenschap van de haptonomie vormt de grondslag voor de haptotherapie.
Haptotherapie Haarlem A.J.M. Straeter GZ-Haptotherapeut.
Bij Haptotherapie word je met je gevoel in contact gebracht. Deze vorm van therapie is niet alleen praten maar ook voelen, aanraken en aangeraakt worden. Je wordt je meer bewust van je gevoel en de verbinding tussen je gevoelens, je denken en je gedrag. 2018 Haptotherapie Haarlem.
DAP Coaching Praktijk voor Haptonomie Haptotherapie.
Zie ook Haptonomie. Ben je geïnteresseerd, bel me op 06 10800602 of stuur een mailtje naar dapcoaching@live.nl. DAP Coaching folder. Download mijn folder. Klik met uw rechtermuisknop op de link en kies Doel opslaan als. Verstand van gevoel. Praktijk voor Haptonomische begeleiding Haptotherapie. Jansweg 40 II. M 06 10 800 602. NFG Registratienummer: 6007067199. AGB-code Dominique A. AGB-code DAP Coaching: 90-53677. Per 1 augustus 2015 verhuist DAP Coaching naar de Jansweg in het centrum van Haarlem.
Haptonomie bij Fysio Haarlem.
Bekijk onze 9 locaties. Haptonomie bij Fysio Haarlem. Haptonomie is herstellen met contact. De behandeling gaat over jouw gevoel in relatie tot je houding, bewegingen, gebaren en contact. Letterlijk betekent haptonomie de leer van het contact. De haptotherapeut gebruikt aanraking als instrument in de begeleiding.
Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding Haarlem Noord Pauline van Borrendam.
Na een tijdje raak je thuis in deze nieuwe gebieden, integreert denken, willen en voelen op een nieuwe manier, ben je meer jezelf en sta je meer authentiek in het leven. Ik sta je graag bij in je proces. Pauline van Borrendam. praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding, Perseusstraat 14, 2024 VZ, Haarlem, 023-5253102.

Contacteer ons