Meer resultaten voor praktijk voor haptonomie

 
praktijk voor haptonomie
Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding Baarn.
Welkom bij de Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding Baarn. Haptonomie houdt zich bezig met het ontwikkelen en verdiepen van het gevoel. De hele dag doen we indrukken op via onze zintuigen. Als we iets aangenaams ervaren, zullen we verzachten, ontspannen en ons open stellen.
lening
Praktijk voor Haptotherapie Angelique de Pooter Mulder.
Kom op 10 november naar onze inspirerende workshop van een hele dag aan om te proeven wat haptonomie te bieden heeft voor de individuele mens, maar ook voor groepen. Lees meer bij trainingen en workshops! Ook interessant voor verwijzers! Haptotherapie bij seksuele problematiek en intimiteit. Haptotherapie bij stress en burn-outklachten. Workshops en trainingen. 414A Mobiel: 06-28464589. E-mail: angeliquedepooter@gmail.com AGB-praktijkcode: 90-017259. AGB-zorgverlenerscode: 90-034590 Zeelandkliniek. 4537 BB Terneuzen Haptotherapie praktijk Angelique de Pooter Mulder 2014 Voorwaarden.
zoekmachine optimalisatie
John Kivits Praktijk voor haptonomie en psychosociale therapie.
Geef u zelf de ruimte om een vrijblijvende kennismakings afspraak te maken en te ervaren of ik iets voor u kan betekenen. De therapie is er voor volwassenen, kinderen en relaties. De praktijk houdt vast aan beroepsethiek van het Nederlands Instituut van Psychologie NIP. Praktijk voor haptonomie en psychosociale therapie.
vintage meubelen
Home De praktijk voor haptonomie.
Home Benina Nijhof 2017-06-27T1209220000.: De praktijk voor haptonomie. De praktijk voor haptonomie heeft een breed aanbod. In de onderstaande vakgebieden kun je hier meer over lezen. Haptonomie is de basis van elk vakgebied. Er is veel te vertellen over haptonomie en haptotherapie.
binnendeur
Praktijk voor Haptonomie Sulis, Leuven Tel: 0474315. Alternatieve behandelingswijzen therapieën goudengids.be.
Alternatieve behandelingswijzen therapieën. Praktijk voor Haptonomie Sulis. Een recensie schrijven? Praktijk voor Haptonomie Sulis. Strijdersstraat 64/605, 3000 Leuven. 0474 31 59 08. Alternatieve behandelingswijzen therapieën. Alternatieve behandelingswijzen therapieën. Uw bedrijf toevoegen. Onze producten diensten. Afmelden papieren gids. Wij werven aan.
Praktijk Hapsis; praktijk voor haptonomie Heerhugowaard.
In de media. Praktijk voor haptonomie en haptotherapie. Praktijk Hapsis is dé praktijk voor haptonomie en haptotherapie in Heerhugowaard. Mijn praktijk draagt deze naam niet voor niets; hapsis betekent tast, gevoel, gevoelsbeleving. Mijn naam is Gerda Ponte, ik ben haptotherapeut en kinderhaptotherapeut.
Praktijk voor haptonomie SULIS-Patricia Wichman Praktijk voor haptonomie.
The LOVE Method. Stand Up Peddle SUP. Wie ben ik? Welkom bij de Praktijk voor haptonomie Sulis.: Individuele haptonomische begeleiding. Pre en postnatale haptonomische begeleiding van ouders en kind. Neurostructurele integratietechniek N.S.T. Coachen van perfectionisme O.C.P. PSYCH-K The LOVE Method.
Welkom bij Haptonomie Center.
Welkom bij Haptonomie Center. Agnes van den Hoogen geeft in haar praktijk voor haptonomie en haptotherapie therapeutische begeleidingen voor kinderen, jong volwassenen en volwassenen. Haar specialisaties zijn: Faalangst en hooggevoeligheid bij kinderen, zwangerschappen, verwerking van borstkanker. Bij de begeleiding van en de toepassing van haptotherapie maakt Agnes ook gebruik van het muziektherapiewaterbed.
Home.
Haptotherapie Pearson.
Voor haptotherapeuten is het, door de heldere verbinding van theorie en praktijk, een goed naslagwerk. Els Plooij is psycholoog en haptotherapeut. Zij werkt in een privépraktijk en was vijftien jaar lang als docent verbonden aan de Academie voor Haptonomie. Zij is coauteur van Mijn lijf is me lief Movisie, 2009, redacteur van Gevoel voor Leven Blaricum, 2007 en ze publiceert geregeld in tijdschriften waaronder De Psycholoog.

Contacteer ons