Resultaten voor praktijk voor haptonomie

 
praktijk voor haptonomie
Wat is haptotherapie? Psychotherapiepraktijk Scharwachter Arnhem-Nijmegen.
Haptonomie is gericht op het bewust maken van gevoelens en bevordert het lichaams en zelfbesef. Haptonomie houdt zich bezig met aanraken, voelen, direct lichamelijk contact, met de ontwikkeling van het menselijk gevoelsleven en de ontwikkeling van de tastzin, met houdingen, bewegingen en gebaren.
lening afsluiten
Haptonomie Rijswijk Home.
Aandacht" voor wat je voelt brengt je weer in balans." Haptotherapie is de therapeutische toepassing van de haptonomie. Het is een vorm van begeleiding waarbij de tastzin centraal staat. Gebruikmakend van de aanraking, ervarings oefeningen en gesprekken richt de begeleiding zich op de bewustwording van het lichaam en het daarmee verbonden gevoelsleven.
SEO

Op een idyllische plek in Brakel, op een boogscheut van het centrum, maar toch heel rustig en landelijk, bevindt zich de praktijk voor haptonomie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding van vroedvrouw Evelyne Vandercasseyen. Je kan er terecht voor haptonomische begeleiding voor, tijdens en na de zwangerschap, workshops, babymassage en moedergroepen.
schoonmaakbedrijf
Praktijk voor Haptotherapie Angelique de Pooter Mulder.
Van harte welkom bij de Praktijk voor Haptotherapie van Angelique de Pooter-Mulder. We bieden haptotherapie aan volwassenen, kinderen en zwangere stellen. Onderaan de pagina vindt u meer informatie over de specialisaties. Ik ben als GZ-Haptotherapeut aangesloten bij de Vereniging van Haptotherapeuten VVH. U vindt op deze website informatie over Haptotherapie en wat het mogelijk voor u kan betekenen. Ik nodig u van harte uit om kennis te maken met mij en mijn werk als haptotherapeut. Haptotherapie richt zich op het gevoelsleven en de lichamelijke en gedragsmatige signalen die daaraan gekoppeld zijn. U vindt volop informatie over de diverse toepassingsgebieden. Ik heb gekozen voor een uitgebreide website. U kunt met korte en bondige informatie volstaan door de items Haptotherapieen" Aanbod" te lezen. Meer verdieping vindt u dan door de links aan te klikken die in de tekst staan. Haptonomie is ook uitermate geschikt om het bedrijfsleven te ondersteunen.
TMS
Haptotherapie.
Op de website van de beroepsverenigingen VVH vindt u naast algemene informatie ook informatie over de vergoedingen: www.haptotherapeuten-vvh.nl. Indien nog verdere vragen heeft of indien u een afspraak wilt maken, kunt u contact opnemen met het algemeen nummer van het MTC Huizen: 035 5241389.
seo specialist
Rian Scheffers Haptotherapie.
Rian Scheffers Praktijk voor haptonomie en haptotherapie. Welkom op de website van mijn praktijk voor haptonomie en haptotherapie voor volwassenen en jongeren. Mijn praktijk is gevestigd in het. Integraal Gezondheidscentrum Zaltbommel., De Virieusingel 8., 5301 GB Zaltbommel regio Den Bosch.
fox marokko rondreizen
Haptonomie, Nienke van Wieringen.
Nienke van Wieringen Praktijk voor haptonomische begeleiding. Praktijk voor haptonomische begeleiding en haptotherapie Persoonlijke begeleiding Haptonomische begeleiding rondom zwangerschap en geboorte. Haptonomische begeleiding rondom zwangerschap en geboorte. Wie ik ben. Nienke van Wieringen. 6581 RD Malden. Geregistreerd als bevoegd GZ-haptotherapeut onder nummer 429A bij de Vereniging Van Haptotherapeuten te Amsterdam. AGB-zorgverlenerscode: 90031090; AGBpraktijkcode: 90010052. Ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland onder nr 09199916. De haptonomie richt zich op het gevoelsleven, in contact zijn met onszelf en de wereld om ons heen.
Haptonomie praktijk Vreeswijk Nieuwegein: haptotherapie, relatiebegeleiding, zwangerschapsbegeleiding en kinderbegeleiding.
Medisch centrum De Praktijk Hoorn Haptonomie: Contact maken met je lichaam.
Haptonomie is geschikt bij klachten zoals.: Problemen met acceptatie of verwerking van verlies rouwverwerking. Onrustig en opgejaagd gevoel. Moeite met aangeven van grenzen. Problemen met intimiteit en nabijheid. In onze praktijk in Hoorn wordt ook Haptonomische zwangerschapsbegeleiding gegeven. Klik hier om de cursus te bekijken op onze website. Neem nu contact met ons op! Adem en ontspanningstherapie. 1624 BR Hoorn. Telefonisch spreekuur op werkdagen van 12.30-13.30. T 0229 212727. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Haptonomie Waterland Voor haptotherapie en zwangerschapsbegeleiding in Waterland. LinkedIn.
Kosten en vergoeding. Praktijk voor Haptonomie, Relatietherapie en Zwangerschapsbegeleiding. Balans Het gaat er in het leven om hoe je de balans weet te bewaren of, als we van het leven een klap krijgen, hoe we de balans weer kunnen herstellen.

Contacteer ons