Meer resultaten voor praktijk voor haptonomie

 
praktijk voor haptonomie
Praktijk voor haptonomie / haptotherapie Ik zoek christelijke hulp.
Praktijk voor haptonomie / haptotherapie. Praktijk voor haptonomie / haptotherapie. Gemiddeld 4 sterren uit 24 beoordelingen. Dader van huiselijk geweld. Dader van misbruik. Slachtoffer van een misdrijf. Vereniging van Haptotherapeuten. Zie mijn website: www.haptonomiezwolle.nl Ik ben ook graag bereid u telefonisch informatie te geven: 038 4540003.
training
Praktijk Hapsis; praktijk voor haptonomie Heerhugowaard.
Praktijk voor haptonomie en haptotherapie. Praktijk Hapsis is dé praktijk voor haptonomie en haptotherapie in Heerhugowaard. Mijn praktijk draagt deze naam niet voor niets; hapsis betekent tast, gevoel, gevoelsbeleving. Mijn naam is Gerda Ponte, ik ben haptotherapeut en kinderhaptotherapeut. Behandeling aan huis is mogelijk.
psychiaterstortelder.nl
Haptonomie Praktijk voor haptonomie SULIS-Patricia Wichman.
Dit tactiele contact karakteriseert de haptonomische benadering: het ontmoetend, helend heel makend, heel de mens omvattend aanraken om de ander in zijn wezen te bevestigen. In de praktijk wordt haptonomie toegepast onder de vorm van individuele begeleiding haptotherapie en pre en postnatale begeleiding van ouders en kind.
haptotherapie
Praktijk voor haptonomie SULIS-Patricia Wichman Praktijk voor haptonomie.
The LOVE Method. Stand Up Peddle SUP. Wie ben ik? Welkom bij de Praktijk voor haptonomie Sulis.: Individuele haptonomische begeleiding. Pre en postnatale haptonomische begeleiding van ouders en kind. Neurostructurele integratietechniek N.S.T. Coachen van perfectionisme O.C.P. PSYCH-K The LOVE Method.
lening
Praktijk voor Haptonomie / Haptotherapie Bram Zaborszky Zaltbommel.
Welkom bij de praktijk voor Haptonomie / Haptotherapie Bram Zaborszky Zaltbommel. Als haptonoom kan ik ondersteunen in coaching, begeleiding en/of therapie voor volwassenen, kinderen, leidinggevenden en uitvoerend medewerkers. Een afspraak maken. Voor het maken van een afspraak of voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de praktijk.
John Kivits Praktijk voor haptonomie en psychosociale therapie.
Geef u zelf de ruimte om een vrijblijvende kennismakings afspraak te maken en te ervaren of ik iets voor u kan betekenen. De therapie is er voor volwassenen, kinderen en relaties. De praktijk houdt vast aan beroepsethiek van het Nederlands Instituut van Psychologie NIP. Praktijk voor haptonomie en psychosociale therapie.
Home De praktijk voor haptonomie.
Home Benina Nijhof 2017-06-27T1209220000.: De praktijk voor haptonomie. De praktijk voor haptonomie heeft een breed aanbod. In de onderstaande vakgebieden kun je hier meer over lezen. Haptonomie is de basis van elk vakgebied. Er is veel te vertellen over haptonomie en haptotherapie.
Welkom bij Haptonomie Center.
Welkom bij Haptonomie Center. Agnes van den Hoogen geeft in haar praktijk voor haptonomie en haptotherapie therapeutische begeleidingen voor kinderen, jong volwassenen en volwassenen. Haar specialisaties zijn: Faalangst en hooggevoeligheid bij kinderen, zwangerschappen, verwerking van borstkanker. Bij de begeleiding van en de toepassing van haptotherapie maakt Agnes ook gebruik van het muziektherapiewaterbed.
Praktijk voor Haptonomie Sulis, Leuven Tel: 0474315. Alternatieve behandelingswijzen therapieën goudengids.be.
Alternatieve behandelingswijzen therapieën. Praktijk voor Haptonomie Sulis. Een recensie schrijven? Praktijk voor Haptonomie Sulis. Strijdersstraat 64/605, 3000 Leuven. 0474 31 59 08. Alternatieve behandelingswijzen therapieën. Alternatieve behandelingswijzen therapieën. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids. Onze producten diensten. Onze producten diensten.
Haptotherapie Praktijk voor haptonomie SULIS-Patricia Wichman.
In een bredere context is het een manier om terug gevoel te krijgen voor het eigen levensritme, binnen een maatschappij die vooral gericht is op effectiviteit en prestatie en waar nauwelijks plek is voor ons gevoel. Het gevolg hiervan is vaak vereenzaming, vereenzaming van jezelf en van de anderen.

Contacteer ons